Ráncfelvarrás

Készül az új oldal design, mivel a gyári Pretzeles téma sok kívánnivalót hagyott maga után. Bőven van még munka vele, de inkább kirakom félkészen, mivel már alapszinten funkcionális, hogy újra a tartalomra is tudjak koncentrálni. Most elsősorban a tartalomra, és esetleg a design véglegesítésére kellene már koncentrálnom, mivel úgyis elég most egy időre a Pretzel hegesztéséből! (Már csak a félkész pull requestjeimet kellene végre mergelhetőre pofoznom… Az egész egy vesszőfutás volt, többet dolgoztam a Pretzelen mint ezen a csudás webdesignon.)

Remélhetőleg ez a design mobilról is jól nézhető, és már a képgalériák is támogatottak és működnek. Mobilról is. Várom a visszajelzést – főleg olyan dolgokról, amin látszik, hogy nem félkész, hanem én azt hittem, hogy így jó, de valójában nem az. :) Igen, hogy kiraktam a tesztoldalakat, azt látom, arról nem kell szólni. Azokat majd leszedem idővel…

Elérhetőségem a szokásos, email és irc.

Sokminden történt az elmúlt időszakban, úgyhogy lesz miről írnom.

Pár konkrétum apróbb esemény, amiről nem hiszem, hogy fogok ennél többet írni: Szert tettem egy Lumia 735-ös telefonra. Elégedett vagyok vele, nagyon jó. Megy a vezetéknélküli töltés is. Ajánlom! (Nincs annyi felkapott játék mint Androidon vagy IPhone-on, de van Dead Trigger és van rá GTA San Andreas is, ami azért már valami!)

Találkoztam a régi szakdolgozat témavezetőmmel, akitől anno nem búcsúztam el rendesen, csak eltűntem. Most pótoltam. Jól esett rendezni ezt a tartozásom. Ezzel elsősorban önmagamnak tartoztam.

Ezeken kívül csak a szokásosak: kipróbáltam dolgokat, és majd jól leszedem róluk a keresztvizet. Csináltam dolgokat, úgyhogy be kell mutassam, hogy felmagasztalhassatok, meg ilyesmik.