A minap a Déli pályaudvarnál jártam, és egy gyönyörű tacskót láttam. A kutyát egy perverzzel sétáltatták. Nagyon maradni akart a kutyus, de a perverz nem hagyta, és erővel elvontatta.

A perverz története

Az egész még kissrác koromban kezdődött. Nagybátyámék vándortábort szerveztek, és az öcsémmel mi is velük tartottunk. Az tábor helyszíne az Őrség volt. Vonattal utaztunk, és mivel nem volt kibérelve egy kocsi, mindenféle emberekkel együtt utaztunk.

Abban a kabinban amiben utaztunk, egy fiatalokból álló banda utazott. Beültünk melléjük a maradék szabad helyekre. Épp a Sziget fesztiválról tartottak hazafelé, ahol előzenekarként léptek fel. Azt gondolták, hogy élettapasztalataik megosztják a még csupán általános iskolás fiatalokkal, úgyhogy beszédbe elegyedtek velünk. Amikor azonban látszott, hogy a szókincsünk még nem elég bő ahhoz, hogy követni tudjuk őket, pár dolgot elmagyaráztak nekünk.

Ekkor tudtam meg, hogy a perverz szó azt a kutya hasörvet jelenti, amivel például a minap azt a gyönyörű tacskót vonszolta be a kocsmába a gazdája…

Ez a tudás azóta is sokszor jött jól. Köszönöm, ismeretlen fiatalok! (Bár nem értem, miért mondják rám a parkban a lányok, hogy kutya hasörv vagyok.)